Spring naar hoofd-inhoud

Dag,

Mijn naam is Alexandra van Leeuwen. Ik ben 46 jaar, woonachtig in Brabant met mijn partner en 2 poezen.

Ik kan hier mijn hele c.v. schrijven, maar waarom eigenlijk. Wat ik bereikt heb, heb ik bereikt door vooral mezelf steeds te ontwikkelen als mens. Door te leren accepteren dat ik emoties heb, gevoelens, gedachten, wensen en verlangens. En dat dat helemaal ok is.

Ik ben zelfstandig ondernemer in de zorg. Dit jaar “besta ik” 10 jaar. 10 Jaar van ontwikkelen, kijken, luisteren, voelen en mezelf opnieuw leren kennen.

Ik werk als opvoedkundige, trainer, ontwikkelaar van op-maat-oplossingen in complexe gezinssituaties. Ik ondersteun bij het vinden van een nieuwe weg, nieuwe mogelijkheden. Waar het krijgen van hoop en vooruitzichten voor ouders en andere zorgondernemers voorop staan.

Soms betekent dat dat we eerst samen naar de rare gezichten kijken. De “ik-zie/hoor/voel-ze-liever-niet-ervaringen”. Dat is een uitdaging, jezelf gaan bekijken. En vanaf een afstandje beginnen helpt dan vaak wel. Leren dat er humor mag zijn overigens ook.

Ik met mijn gezichten, uitspraken en gedachten, zijn een open boek voor mensen om mij heen. Het kan even duren voordat ik weet wat ik zie en wil zeggen, maar dan lukt me dat ook wel.

Ik vertel graag over andere perspectieven, mogelijkheden. Alsof ik de ander wil meenemen in een nieuw 3D prentenboek, vol avontuur. En dat kan ik en doe ik graag in de taal van die ander. Zodat die het beter begrijpt. En weer zelfvertrouwen kan ontwikkelen. Op een eigen manier.