Spring naar hoofd-inhoud

Franca Schuller, begeleider

Ik ben van nature heel rustig, luister graag naar levensverhalen en het verhaal achter het verhaal.

Door mijn niet aflatende nieuwsgierigheid en brede belangstelling volg ik altijd wel een cursus, training, seminar of workshop en lees voornamelijk zelfontwikkelingsboeken. Door mezelf steeds beter te leren kennen gaat het me makkelijk af zonder oordeel te kijken en luisteren.

Ik ben oprichter van coachingpraktijk Frasch.
En help 50-plussers om met zelfzekerheid, zelfvertrouwen en zingeving een heldere en juiste koers te bepalen.
Samen met drie ondernemers uit Oosterhout en beheerders van het Floraliapark ben ik co-creator en co-organistator van het “Happy Life Festival”.

Ik droomde er als kind al van om mensen te helpen. Mijn pad leidde via kinderverzorging, stewardess/kok passagiersschip, instellingskok, nieuwetijdskinderen en HSP naar wat geluk betekent voor 50 plussers.

Mijn naam is Franca Schuller Flipsen.
Getrouwd met Jan, bonus moeder van Jan zijn kinderen, schoonmoeder en oma van twee kanjers van kleindochters. Daarnaast mantelzorger, mentor en bewindvoerder. Begin 2010 werd ik door een vriendin gevraagd mee te gaan naar een lezing het thema was “2012 en daarna”, de lezing werd gegeven door Paul Liekens. Hij maakte tijdens zijn verhaal een opmerking over NLP en ik wist meteen daar wil ik meer van weten. Ik ben de NLPpractioner en Masterpractioner gaan volgen, NLP is sinds dien helemaal in mijn leven verweven. Communicatie heeft me enorm geholpen binnen mijn relatie met Jan, familie vrienden en kennissen. Wat voor mij ook heel bijzonder is geweest de tijd dat mijn vader ging dementeren door het inzetten van NLP tools met hem kon blijven communiceren en hij kenbaar maakte zich begrepen te voelen. In mijn praktijk zet ik tijdens de sessies voornamelijk NLP processen in.
Mijn missie “mensen te helpen om meer begrip en aandacht te kunnen ervaren” komt hiermee ten volle tot zijn recht. Ik vind het fantastisch dat ik door Mark van Graveleyn gevraagd werd om bij NLPVivante in het begeleidersteam aan te sluiten.
Voor mij is het zo fantastisch om een steentje bij te dragen aan de opleidingen door deelnemers te ondersteunen bij hun communicatieve ontwikkeling. Om binnen relaties naar het “next level” te gaan.

Warme groet,

Franca