Spring naar hoofd-inhoud

Marnix van Oyen

Internationaal Gecertificeerd NLP Trainer (CORE NLP, Harvest Collective Intelligence)

Een groot deel van mijn mensenkennis en -ervaring heb ik opgedaan binnen de ziekenhuiswereld, Daar heb ik een mooi pad mogen lopen in diverse werkgebieden en hiërarchische lagen. (verpleegkundige - manager zorgeenheid - adviseur beleid en kwaliteit etc.) Vele uitdagingen kwamen op mijn pad, …en die ben ik aangegaan. Met dankbaarheid kijk ik terug op de kansen die ik kreeg en benut heb. Dit gun ik iedereen: werkzaam zijn in een rol welke steeds weer energie en voldoening geeft. Daarnaast ben ik heel lang actief geweest in het lokaal bestuur. Als gemeenteraadslid kon ik mij inzetten voor o.a. plaatselijke problematiek en ik kon 'overal wat van vinden': van een losse stoeptegel tot de meerjarenbegroting. Daar kwam ik er achter dat ik goed was in debatteren…maar dat communiceren veel meer is dan dat en dat ik nog heel wat te leren had. Via mijn partner kwam ik in aanraking met NLP. Er ging een wereld voor mij open. Ik kreeg een gereedschapskist, beter gezegd een schatkist vol met methodieken en inzichten die mij sindsdien voortdurend helpen te kunnen wat ik graag wil kunnen, te zijn te wie ik graag wil zijn.

En ook hier vond ik een uitdaging: 'dit wil ik doorgeven aan zoveel mogelijk anderen'…en zo ben ik al jaren actief als NLP-trainer. Ik heb het geluk gehad NLP opgeleid te zijn door de gerenommeerde Paul Liekens, het NLP-icoon van de lage landen. Ik ben opgeleid tot internationaal gecertificeerde NLP trainer, door de NLP Master Trainers Paul Flier en Angélique de Graaff. 

Naast het NLP-trainen begeleid ik cliënten als NLP-coach, Body & Mind Language-coach en EMT-therapeut in mijn eigen praktijk.